ZF 24

Dusan Wilms va prelua proiecte internationale in cadrul Metro Group

Dusan Wilms va prelua proiecte internationale in cadrul...

Autor: Cristina Roşca

22.11.2013, 14:59 85

Dusan Wilms, unul dintre cei mai puternici executivi romani din comertul local, care avea pe mana afaceri de peste 1 mld. euro anual, a fost promovat la nivel international unde va prelua noi responsabilitati in cadrul grupului german METRO, el urmand a se ocupa de proiecte strategice.

Astfel, incepand cu data de 1 decembrie conducerea Metro Cash&Carry Romania va fi preluata de Gilles Roudy care a fost anterior director comercial in cadrul Real International, divizia de hipermarketuri a grupului METRO, unul dintre cele mai puternice din lume, cu afaceri de peste 66 mld. euro anul trecut.

Dusan Wilms, care a condus in ultimii patru ani pentru al doilea mandat businessul Metro Cash&Carry, va ramane astfel in cadrul grupului german, din noua pozitie el urmand a coordona procesul de repozitionare si dinamizare a magazinelor real,- Hyper Magazine din Romania, ramase in cadrul METRO GROUP, precum si repozitionarea lor strategica si conceptuala. Real a vandut la finalul anului trecut 20 de hipermarketuri catre Auchan, in portofoliul companiei ramanand doar 4 magazine.

 Proiecte internationale

 “Pe langa coordonarea magazinelor real,- Hyper Magazine, Dusan Wilms isi va continua activitatea cu privire la dezvoltarea proiectelor la nivel national si international, inclusiv relationarea cu parteneri strategici, precum autoritati si organizatii de profil”, spun reprezentantii Metro Cash&Carry care are in Romania 32 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO