ZF 24

Easy Jet a anulat zborurile de ieri si de astazi spre Milano, fara sa isi anunte pasagerii

26.05.2010, 16:29 52

Compania aeriana low-cost britanica easy Jet, care opereaza depe aeroportul din Otopeni, a anulat zborurile de ieri si astazispre Milano fara sa le comunice pasagerilor care si-au cumparatbilete.

"easy Jet isi bate joc de noi! Am cumparat bilet pentru cursa deieri dar am aflat cand am ajuns in aeroport ca a fost anulata. Amvenit astazi la aeroport cu speranta ca voi pleca in Italia, dar cuputin timp inainte de decolare am fost anuntati ca se anuleaza sicursa aceasta", a declarat Vasile Bourcianu, care si-a cumparatbilet la easy jet pentru zborul de la 15.20.

Si Carmen Uscatu dar si alti pasageri au declarat ca nu li s-atransmis ca se vor anula aceste curse si ca nu exista niciunreprezentant al companiei aeriene cu care sa vorbeasca in vederearecuperarii banilor. "Am sunat la informatii dar nu raspundenimeni. Pur si simplu nu avem cu cine vorbi", a spus unpasager.

Compania aeriana nu are un birou local in Romania. Oficialiiaeroportului din Otopeni au declarat ca au fost anuntati deanularea zborului de astazi in jur de ora 13.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO