ZF 24

eMag isi muta operatiunile in sedii specializate, investitii de 2,5 mil. euro

13.05.2008, 17:05 74

eMag isi relocheaza operatiunile in sedii noi, specializate fiecarei activitati, valoarea totala a investitiilor ridicandu-se la 2,5 milioane euro pana la sfarsitul acestui an, conform unui comunicat al companiei.

Prima etapa a relocarii a constat in deschiderea Centrului Logistic eMag in zona comerciala din vestul Bucurestiului, adiacenta autostrazii A1, pe un spatiu de 3.000 mp, organizat ca depozit si centru de expeditii.

In faza a doua, a fost mutat showroom-ul intr-un spatiu similar ca suprafata si functii cu cel anterior. In locatia aleasa, Grant Shopping Center Crangasi, compania a inceput luna aceasta construirea unui nou showroom. Lansarea este stabilita pentru sezonul finalului de an.

Urmeaza a fi inaugurat si noul sediu central al eMAG, intr-o cladire de birouri structurata pe sapte nivele, situata in zona Virtutii.

eMag a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 76,7 milioane de euro, de doua ori mai mult decat in 2006, cand compania a raportat afaceri de 35 de milioane de euro. Pentru acest an, compania are ca obiectiv o cifra de afaceri de 140 - 150 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO