ZF 24

Eugen Anicescu este noul Country Manager Coface România

Eugen Anicescu este noul Country Manager Coface România

Autor: Roxana Rosu

24.03.2016, 12:38 198

Conducerea Coface România a fost preluată în luna martie de Eugen Anicescu, după ce Constantin Coman a fost numit Group Director în cadrul asigurătorului francez la Paris.

Eugen Anicescu are o vechime de nouă ani în Coface România, în ultimii trei ani deţinând poziţia de Managing Director al Diviziei de Asigurări.

“Vom creşte în mod sustenabil, pentru că aşa cum ne-am obişnuit, ne vom axa pe atingerea ţintelor de venituri şi de profitabilitate, prin furnizarea celor mai bune servicii şi produse. Coface are o echipă puternică în România şi împreună vom continua dezvoltarea business-ului la nivel strategic şi vom consolida poziţia companiei pe piaţa asigurărilor de credite comerciale şi a serviciilor de credit management. Din poziţia noastră de experţi în credit management, avem angajamentul ferm de a ne sprijini clienţii să îşi protejeze şi să îşi dezvolte afacerea.”, a declarat într-un comunicat Eugen Anicescu, Country Manager Coface România.        

Constantin Coman şi-a început activitatea în cadrul Coface în mai 2000 şi a contribuit semnificativ la dezvoltarea operaţiunilor grupului pe piaţa locală.

“Am trecut prin multe provocări şi ştiu că nu aş fi reuşit să ating rezultate atât de bune fără o echipă extraordinară, solidă, cu o cultură organizaţională de leadership care are tot timpul în atenţia sa clientul”, a precizat Constantin Coman.    

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO