ZF 24

Fiecare generaţie de absolvenţi de EMBA a ASEBUSS scoate 2 sau 3 antreprenori noi

Autor: Adelina Mihai

03.02.2014, 00:08 263
O parte dintre managerii care finalizează în fiecare an cursurile programului de Executive MBA oferit de ASEBUSS, una dintre cele mai vechi şcoli de afaceri de pe piaţa locală, devin antreprenori imediat după absolvire, potrivit lui Marcel Duhăneanu, rectorul ASEBUSS.
 
„Avem o asociaţie a absolvenţilor de peste 1.160 de absolvenţi care au afaceri atât în România, cât şi peste hotare. (…) Cam la sfârşitul fiecărei serii apar două-trei com­panii noi antreprenoriale, ceea ce înseamnă că absolvenţii noştri au curajul să înceapă o afacere pe cont propriu“, a spus Duhă­neanu, prezent săptămâna trecută la emi­siunea online de business ZF Live.
 
ASEBUSS, care oferă pe plan local un program de Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University - Atlanta, a avut în 2012 un număr de 25 de absolvenţi, iar în 2013 erau înscrişi 30 de manageri în cadrul programului, potrivit ediţiei din 2013 a suplimentului Top MBA, editat de ZF. Anul acesta, ASEBUSS aniversează 20 de ani de prezenţă pe plan local, iar preţul programului de EMBA oferit de şcoală este de 18.500 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO