ZF 24

Fostul patron Artima investeste 2 mil.euro intr-o hala de productie la Timisoara

19.11.2007, 12:35 151

Producatorul de mase plastice si matrite Interpart Production, controlat de omul de afaceri Florentin Banu, va investi anul viitor circa doua milioane euro in constructia unei hale de productie la Timisoara, informeaza Mediafax.

Florentin Banu a infiintat in 2001 reteaua de supermarketuri Artima, afacere pe care a vandut-o in 2005 fondului de investitii Enterprise Investors, pentru 17 milioane euro. Banu este si fondatorul companiei Joe IBC pe care a vandut-o, in anul 2000, grupului Nestle.

"Din 2005, de cand am vandut participatia mea la Artima am investit circa patru milioane euro in afacerea cu mase plastice si matrite, dintre care doua milioane in utilaje si alte doua milioane euro in sustinerea activitatii de productie. Avand in vedere ca afacerea este la inceput, cred ca va mai trebui sa sustina activitatea inca un an. Totodata, anul viitor voi investi doua milioane euro intr-o noua locatie, deoarece acum stam cu chirie", a declarat, luni, la un seminar despre antreprenoriat, omul de afaceri Florentin Banu.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO