ZF 24

Francisc Peli: Am pierdut suportul logistic si administrativ si brandul NNDKP cand am pornit pe cont propriu

17.09.2008, 20:30 37

Avocatii firmei Peli Filip, infiintata la inceputul lunii august in urma plecarii unui grup important de avocati de la cea mai mare firma de pe piata (Nestor Nestor Diculescu Kingstion Petersen - NNDKP), au investit pana in 500.000 de euro pentru inceperea afacerii, care a fost operationala inca din prima zi de activitate pe "cont propriu".

"Ne-am mutat aici (Regus City Centre - n.r.) ca o solutie temporara si am fost complet operationali cu contracte in derulate inca din prima zi, 1 august. Suntem in discutii pentru a contracta un spatiu definitiv intr-o cladire de birouri moderna deoarece randamentul de utilizare a spatiului este mult mai bun decat intr-o vila, unde 30-40% din spatiu este complet inutil", declara Francisc Peli, managing partner al Peli Filip.

 

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cati avocati are firma in prezent si ce a reprezentat pentru avocatii firmei Peli Filip plecarea din NNDKP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO