ZF 24

Fratele lui Oscar Pistorius, inculpat pentru omor din culpă - presă

Fratele lui Oscar Pistorius, inculpat pentru omor din...

Autor: Traian Terzian

24.02.2013, 13:54 200

Carl Pistorius, fratele campionului paralimpic sud-african Oscar Pistorius, este inculpat pentru omor din culpă, după ce a ucis o femeie în 2010, într-un accident rutier, a anunţat, duminică, postul de radio EWN.

Carl Pistorius a fost judecat, joi, în aceeaşi zi în care fratele său a apărut în faţa unei instanţe din Pretoria pentru a cere eliberarea pe cauţiune după ce a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, Reeva Steenkamp.

Oscar Pistorius a fost eliberat pe cauţiune, vineri, la Pretoria, el urmând să compară din nou în faţa tribunalului la 4 iunie.

Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie. Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, era fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, care a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO