ZF 24

Fresenius NephroCare Romania investeste 2,7 mil. euro intr-un centru de dializa la Bacau

22.06.2008, 16:08 30

Compania Fresenius NephroCare Romania, care activeaza in domeniul serviciilor private de dializa, a inaugurat azi un centru privat de dializa la Bacau, in urma unei investitii de 2,7 milioane euro.

Centrul este dotat cu 38 masini de dializa si va asigura tratamentul a peste 200 de pacienti, se arata intr-un comunicat al companiei.

"La fel ca si celelalte centre pe care le detinem, noua clinica din Bacau respecta toate standardele europene in domeniu. Tratamentul pe care il garantam pacientilor in centrele noastre din Romania este identic din punct de vedere calitativ cu acela asigurat in orice alta tara europeana", a declarat, directorul operational al Fresenius NephroCare, Cosmin Bordea.

Compania intentioneaza sa deschida inca cinci clinici pana in 2010, in Brasov, Ploiesti, Pitesti, Suceava si Deva, valoarea bugetata a investitiilor fiind de aproximativ 20 milioane euro.

In prezent, Fresenius NephroCare mai detine patru clinici de dializa in Bucuresti, Iasi, Constanta si Oradea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO