ZF 24

Ghenea vrea sa scoata intr-un an un milion de euro din primul mall online

Ghenea vrea sa scoata intr-un an un milion de euro din primul mall online

Marius Ghenea

10.06.2009, 16:28 24

Omul de afaceri Marius Ghenea, fondatorul retailerului de produse electronice, electrocasnice si IT&C Flamingo, a investit peste 200.000 de euro intr-un mall virtual de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare, prin care vrea sa ruleze, in primul an de la infiintare, un million de euro.

Proiectul FashionUp.ro va completa portofoliul de site-uri detinute de Ghenea, din care fac parte sI PCFun.ro, ElectroFun.ro, TOYfun.ro sau FlorideLux.ro.

"Oferta depaseste 1.000 de produse pentru femei si barbati din portofoliul a peste 50 de branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii vestimentare”, a declarat Marius Ghenea, presedintele Online Fashion Group. Compania prin care comercializeaza online articole vestimentare a fost infiintata in colaborare cu un alt partener, Alin Stanciu. Printre cele mai importante marci cuprinse in mallul virtual al lui Ghenea sunt Adidas, D&G, Diadora, Geox, Jolidon, Lacoste, Levi's, Olsen, Otter sau Versace, oferta fiind o selectie multibrand pe segmentul de mijloc.
Anterior Ghenea a recunoscut ca a analizat si retailul traditional de fashion, dar ca pana acum a fost nevoit sa refuze mai multe propuneri de preluare a unor francize care nu se mai puteau sustine financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO