ZF 24

Google trece la vanzarea de muzica

Playerul LaLa
21.10.2009, 22:09 17

Giganul internet Google va permite in curand utilizatorilor sacumpere fisiere cu muzica sau sa le asculte gratuit, direct de pepagina de rezultate a motorului de cautare.

Noul serviciu face parte din incercarea companiei de a-siextinde oferta pornind de la motorul de cautare, au declarat maimulte surse apropiate situatiei.

Conform TechCrunch, lansarea oficiala a serviciului va fianuntata pe 28 octombrie. Conform site-ului, Matt Ghering, manageride marketing in cadrul Google, a fost unul din oamenii care auvorbit cu cele mai importante case de muzica, trimitandu-le maimulte poze cu noul look al Google Music, poze pe care le putetivedea in galeria foto.

In prima poza vedeti felul cum Google afiseaza rezultatelepentru cautarea trupei "U2". O poza a trupei se afla la stanga apatru optiuni de rulare pentru diferite melodi, utilizatorul avandposibilitatea de a asculta melodiile fie prin iLike, fie prin LaLa(doua servicii de streaming online). Daca utilizatorul da clic peunul din rezultatele cautarii, apare un player care ruleazamelodia, impreuna cu o optiune de cumparare a respectiveimelodii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO