ZF 24

Greva de la Mittal Steel Galati continua cu doar 200 de protestatari

19.04.2007, 10:57 20

Aproximativ 200 de siderurgisti protestau, in aceasta dimineata, la Mittal Steel Galati, fiind in a doua zi de greva generala, actiune initiata de sindicatul Solidaritatea.

O buna parte a celor prezenti erau muncitori iesiti din schimbul de noapte, foarte putini muncitori din schimbul de zi alaturandu-se protestatarilor.

Actiunea initiata de sindicatul Solidaritatea a capatat mai degraba caracter de miting permanent, decat de greva. Adunati in fata principalei cai de acces in combinat, unde se afla si sediul sindicatului, siderurgistii se plang de conditiile grele de munca si de proasta salarizare.

Protestatarii s-au strans in numar mare miercuri, in prima zi a grevei, doar in jurul orelor la care se facea schimbul de tura, cand puteau fi vazuti aproximativ 600-700 de grevisti. In rest, numarul lor a atins 200-300 de persoane, scazand considerabil dupa ora 18,00. Pe parcursul primei nopti de greva, au mai ramas in fata principalei cai de acces in combinat circa 50 de persoane. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO