ZF 24

HP: Există potenţial de a semna contracte pentru servicii cloud în zona guvernamentală în România

Astăzi, România, ca orice altă ţară din lume, are probleme cu banii. Toată lumea are probleme cu banii. Dacă guvernul vrea să lanseze servicii noi pentru cetăţeni, acum poate folosi aceste soluţii de tip cloud.

Xavier Poisson, vicepreşedinte pentru soluţii cloud în cadrul HP EMEA

Autor: Adrian Seceleanu

23.07.2013, 19:51 124

Compania americană Hewlett- Packard (HP), unul dintre cei mai mari producători de echipamente IT şi furnizori de servicii informatice din lume, a câştigat în ultimul an de zile în România doi clienţi „semnificativi“ pe segmentul de soluţii cloud şi estimează că există „oportunităţi bune“ de a semna parteneriate şi cu guvernul - care ar putea lansa astfel servicii noi pentru cetăţeni fără a aloca finanţări con­sistente, a declarat într-un interviu pentru ZF Xavier Poisson, vicepreşedinte pentru soluţii cloud în cadrul HP Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

„Avem doi clienţi semnificativi în Ro­mâ­nia, care au ales soluţiile de cloud ale HP în ultimele 12 luni. Piaţa se maturizează şi avem câteva oportunităţi bune în Româ­nia“, a spus Poisson. Cei doi clienţi semnificativi provin din mediul privat, iar HP are mai mulţi clienţi pe plan local pentru soluţiile cloud, a adăugat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO