ZF 24

IBM confirmă extinderea centrelor de servicii de la Bucureşti şi Braşov cu „câteva sute de angajaţi“

Hary Olaru, Country Director of Global Delivery Center for Romania, Central Europe and Baltics la IBM

Autor: Adrian Seceleanu

11.10.2013, 00:07 1375
Compania americană IBM a confirmat pentru ZF informaţia că a primit un ajutor de la statul român pentru a-şi extinde „capabilităţile“ companiei în România la centrul de servicii de tehnologia informaţiei şi servicii de consultanţă IBM Global Delivery Center.
 
„IBM Global Delivery Center, cu locaţii în Bucureşti şi Braşov, va beneficia de extinderea capacităţii forţei sale de muncă calificate prin crearea a câteva sute de locuri de muncă noi până la sfârşitul anului 2015, prin intermediul unui program nou de dezvoltare a afacerilor. Această investiţie este sprijinită de iniţiativele guvernului României în contextul promovării dezvoltării regionale prin crearea de noi locuri de muncă şi utilizarea tehnologiei IT de ultimă generaţie“, a explicat IBM România. Aceasta este prima poziţie publică a IBM în ceea ce priveşte informaţia privind aj utorul de stat.
 
IBM Global Delivery Center din România a fost deschis în 2004.
 
Ministerul Finanţelor va oferi un ajutor de stat în valoare de 21 mil. euro firmei americane IBM pentru crearea a 900 de locuri de muncă în industria de IT&C, în cadrul unui proiect în valoare de 51,2 mil. euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO