ZF 24

Incendiul de la Facultatea de Litere din Bucuresti a fost stins

22.01.2010, 15:24 57

Incendiul izbucnit la Facultatea de Litere a UniversitatiiBucuresti a fost stins, cinci persoane fiind intoxicate usor cufum, iar doua dintre acestea fiind duse la spital, conform Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii deUrgenta (ISU) Bucuresti, Anca Onofrei, a declarat ca incendiul,izbucnit in jurul orei 12.15, a fost stins dupa aproximativ zeceminute, insa cladirea fusese cuprinsa de fum si pompierii auinaintat foarte greu. Pompierii au intervenit cu patru autospecialecu apa si spuma, o autoscara, un echipaj de descarcerare si douaambulante SMURD.

Onofrei a spus ca incidentul a fost semnalat printr-un apel la112. De asemenea, mai multe persoane aflate la etajul patru alcladirii Facultatii de Litere au sunat la 112, in timp ce pompieriiactionau pentru stingerea incendiului, pentru a anunta ca au ramasblocate intr-o sala unde se afla secretariatul. Mai multe despreincendiul de la Facultatea de Litere dinBucuresti cititi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO