ZF 24

„Indiferent de cum se încheie privatizarea, acuzaţiile de contestare vor bântui acest proces“

„Indiferent de cum se încheie privatizarea,...

Autor: Mirabela Tiron

19.06.2013, 22:01 396
Ministerul Transporturilor, condus de Relu Fenechiu, va stabili astăzi dacă este validă oferta depusă de firma GFR, controlată de Gruia Stoica, singura rămasă în cursa pentru privatizare, după ce asocierea formată din Transferoviar Grup cu fondul Donau Finanz şi americanii de la OmniTRAX s-au retras.
 
„Joi, 20 iunie, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor, Comisia de Privatizare va proceda la deschiderea plicului depus de către ofertantul amintit (GFR), urmând ca tot mâine (astăzi - n. red.) să se stabilească ofertantul adjudecatar“, transmiteau ieri după prânz oficialii de la biroul de comunicare al Ministerului Transporturilor.
 
Ieri, în mod surprinzător, asocierea Transferoviar Grup (Călin Mitică) cu Donau Finanz a decis să se retragă din cursă chiar cu o zi înainte de desemnarea câştigătorului, după ce iniţial un alt investitor, americanii de la OmniTRAX, ieşeau din cursă din cauză că nu făcuseră o ofertă preliminară (până pe 5 iunie), iar la câteva zile anunţau că au contestat procesul şi că cer reluarea lui.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO