ZF 24

Într-o lună ar putea apărea noul SUV made in Mioveni, cel mai aşteptat eveniment auto de sfârşit de an

Într-o lună ar putea apărea noul SUV made in Mioveni,...

Autor: Bogdan Alecu

06.09.2013, 00:08 1952

Demararea vânzărilor noului Duster pe piaţa locală este cel mai aşteptat eveniment de către dealerii Dacia din a doua jumătate a anului, în contextul în care aproape una din patru maşini livrate în primele şapte luni era un SUV al producătorului local. Potrivit conce­sio­narilor, generaţia actuală a lui Duster nu se mai produce, uzina pregătind deja ge­ne­raţia următoare, care ar trebui să fie disponibilă în circa o lună de zile.

„În prezent singura noutate este că nu mai putem comanda din modelele vechi ştiind că apare unul nou. Dusterul actual se mai livrează doar din stoc, pe comandă nu. Des­pre modelul nou la fel, nu ştim nimic”, a spus un dealer din Piteşti. Această infor­ma­ţie nu a fost comentată de către oficialii Au­to­mobile Dacia, aceştia subliniind că toate între­bările despre noul model vor fi lămurite săp­tămâna viitoare, după lansarea de la Frankfurt.

În timp ce anul trecut între prezentarea noilor generaţii ale Logan şi Sandero şi lansarea lor comercială a fost o diferenţă de aproape patru luni, la fel ca în cazul lui Logan MCV, Duster facelift s-ar putea lansa mai repede în condiţiile în care modificările exterioare sunt minime, iar interiorul este preluat direct de la Sandero.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO