ZF 24

Investitie elena de 35 mil. euro in doua proiecte rezidentiale in Bucuresti

13.02.2007, 14:19 20

Raptis Kavouras va incepe in acest an constructia a circa 250 de apartamente de lux in zona de nord a Capitalei, reprezentand o investitie totala de 35 de milioane de euro, a declarat Lucian Mateescu, directorul general al reprezentantei din Romania a dezvoltatorul imobiliar elen.

Compania va incepe in luna martie constructia unui imobil cu 48 de apartamente, pe un teren de 2,500 de metri patrati, amplasat pe soseaua Nordului. "Lucrarile vor fi incheiate cel tarziu in toamna anului viitor, iar valoarea investitiei este de 14 milioane euro, incluzand pretul de achizitie a terenului", a afirmat Mateescu.

Al doilea proiect al firmei va incepe in luna august, prin construirea unui ansamblu de apartamente de lux, in apropierea Gradinii Zoologice, cu o investitie de 21 de milioane de euro.

Preturile apartamentelor din ambele proiecte va fi cuprins intre 2.400 si 3.000 de euro pe metru patrat, la care se adauga TVA. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO