ZF 24

Josef Goshy vrea 5 mil.euro pentru investiţii, inclusiv în complexul Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din Neptun-Olimp

Josef Goshy vrea 5 mil.euro pentru investiţii, inclusiv...

Autor: Mirabela Tiron

11.05.2014, 20:55 436
Josef Goshy, proprietarul lanţului hotelier Unita Turism, spune că are nevoie de cinci milioane de euro pentru planul de investiţii, inclusiv pentru renovarea complexului Amfiteatru-Belvedere-Panoramic din staţiunea Neptun-Olimp, trei dintre  cele mai populare hoteluri de pe litoral în urmă cu 20 de ani. 
 
 „Am nevoie de 5 milioane de euro pentru planul de investiţii. Înainte, în urmă cu aproape 20 de ani, hotelurile din Olimp erau cele mai profitabile, de aceea  vreau să le refac“, a spus Goshy. 
 
Omul de afaceri a cumpărat complexul din Olimp în anul 2008, pentru suma de 30 milioane euro, hotelurile căzând ulterior în paragină. Hotelul Panoramic din Olimp a fost închis în urmă cu câţiva ani.
 
Goschy a scos la vânzare în ultimii ani mai multe hoteluri, inclusiv Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, complexul Fântânele din Cluj, cu două hoteluri (Bianca şi Radu), complexul Făget, tot din Cluj, complexul Onix-Safir din staţiunea Cap Aurora, hotelul Transilvania din Alba Iulia şi hotelul Central din Suceava. În decembrie 2012, Goschy a vândut cu 1,7 milioane de euro hotelul Transilvania pe care îl deţinea în Alba Iulia unor oameni de afaceri locali, fraţii David şi Marcel Florea.
 
Antreprenorul mai controlează, pe lângă hotelurile de la mare, unităţi în Cluj-Napoca, Deva, Suceava şi alte oraşe. Firma Unita Turism, deţinută de Goschy, a avut anul trecut afaceri de 10 milioane de euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO