ZF 24

Jucatorii din servicii pun miza pe provincie

20.05.2008, 21:00 11

Bucurestiul a inceput sa arate in ultimii ani si o fata mai putin prietenoasa investitorilor: cresteri salariale accelerate si un deficit de personal care nu a lasat neatins niciun domeniu si nicio specializare.
In consecinta, jucatorii din industria de outsourcing si Business Process Outsourcing (BPO), unii dintre cei mai activi angajatori din ultimii ani, au luat calea provinciei pentru a deschide noi centre de servicii.

Bucurestiul ramane in continuare polul investitiilor din zona de servicii si outsourcing, insa este de asteptat ca marile centre universitare sa prinda avans in urmatorii ani pentru cel putin doua motive: salarii mai mici decat cele din Capitala si accesul la un numar mare de candidati tineri.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt companiile care au iesit deja in provincie si care ar fi zonele cele mai atractive pentru deschiderea de noi filiale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO