ZF 24

Jumbo şi-a montat sigla pe fostul magazin Real din nordul Timişoarei

Jumbo şi-a montat sigla pe fostul magazin Real din...

Autor: Cristi Moga

13.09.2013, 00:07 706

Anunţat în piaţa locală de retail de mai mulţi ani, retailerul de jucării şi articole pentru copii Jumbo din Grecia şi-a montat prima siglă pe un spaţiu comercial din România după ce a închiriat clădirea din apropierea aeroportului Traian Vuia din Timişoara, în care până la finalul anului 2011 a funcţionat un hipermarket Real.

Intenţia grecilor este de a deschide până la finalul acestui an două magazine în România, în Bucureşti şi în Timişoara, unitatea din Capitală fiind construită de la zero pe bulevardul Theodor Pallady din estul oraşului, în cadrul parcului comercial în care mai sunt magazine ale unor retaileri ca Metro, Real, OBI, Decathlon şi Altex.

„Compania estimează că va deschide în România până în decembrie 2013 două hipermagazine în spaţii închiriate, unul în Timişoara (de 13.000 de metri pătraţi) şi un altul în Bucureşti (de 14.000 de metri pătraţi)“, afirmă reprezentanţii Jumbo într-un anunţ recent, fără a menţiona valoarea investiţiilor sau datele stabilite pentru aceste inaugurări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO