ZF 24

KFC vrea să deschidă minim cinci restaurante în acest an în România şi să ajungă la 3300 de angajaţi

KFC vrea să deschidă minim cinci restaurante în acest...

Autor: Roxana Rosu

27.04.2017, 13:29 311

Lanţul de restaurante KFC vrea să deschidă mimim cinci unităţi în acest an şi să ajungă la 3.300 de angajaţi în România, reţeaua având în prezent 63 de restaurante pe plan local.

”Avem planuri ambiţioase în ceea ce priveşte dezvoltarea reţelei în următoarea perioadă. Plănuim să deschidem cel puţin cinci restaurante anul acesta şi să ajungem la peste 3.300 de angajaţi. Cu această ocazie, aş vrea să le mulţumesc tuturor celor care ne-au fost şi ne sunt alături în continuare în toate demersurile noastre.”, a declarat Mark Hilton, Franchise Business Consultant KFC România, cu ocazia aniversării a 20 de ani pe piaţa din România.

Prima locaţie KFC a fost deschisă în aprilie 1997 pe Bulevardul Magheru din Bucureşti, iar cea mai recentă inaugurare a avut loc la Piatra Neamţ. Începând cu luna aprilie, KFC a deschis şi primul Coffee Corner în incinta restaurantului din Unirea Shopping Center Bucureşti.

În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network cu restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova, cât şi unul în Verona, Italia. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO