ZF 24

Libra Bank a lansat un card de economii in euro, cu dobanda de pana la 5% pe an

13.04.2009, 13:27 55

Libra Bank, una din bancile mici de pe piata locala, a lansat in luna aprilie un card de economii in euro pentru persoane fizice, la care acorda o dobanda ce poate ajunge la 5% pe an pentru minim 100 de euro pastrati in cont, a anuntat luni institutia de credit.

“Produsul Libra Mix se adreseaza clientilor individuali, de peste 18 ani si titulari de cont curent la Libra Bank, oferind posibilitatea de a avea acces la fondurile proprii, direct in valuta, atunci cand fac plati externe catre comercianti, cand retrag numerar in valuta de la ATM in tara sau in timpul calatoriilor in strainatate, dar si cand platesc cu cardul pe Internet sau isi garanteaza rezervari hoteliere online etc.”, se arata intr-un comunicat al bancii.

Comisioanele si taxele pentru cardul Libra Mix in euro sunt comparabile cu cele pentru cardul de acelasi tip in lei. Deschiderea contului curent, emiterea cardului, interogarea de sold de la orice ATM din tara si strainatate, precum si platile pentru operatiuni la comercianti sunt scutite de comision.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO