ZF 24

MCTI vrea sa faciliteze accesul online la nomenclatoarele de afaceri

27.03.2007, 14:49 20

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei(MCTI) intentioneaza sa realizeze in acest an proiecte care sa faciliteze accesul online la nomenclatoarele de afaceri, sa ofere persoanelor fizice servicii de plata online si sa realizeze pagini web pentru adiministratia locala.
"Vom derula in acest an trei proiecte-model finantate din fonduri de la buget, pe care ulterior intentionam sa le dezvoltam la scara nationala prin intermediul fondurilor structurale", a declarat, marti, agentiei MEDIAFAX, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.
Proiectul "ghiseul.ro" intentioneaza sa faciliteze si sa centralizeze serviciile de plata a contributiilor fiscale pentru persoanele fizice.
Un alt proiect vizeaza accesul persoanelor juridice la nomeclatoarele de afaceri prin internet, astfel incat reprezentantii societatilor comerciale sa le poata descarca, completa si trimite in format electronic. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO