ZF 24

Mel Gibson ar putea saraci cu peste 300 mil. euro in urma divortului

Mel Gibson ar putea saraci cu peste 300 mil. euro in urma divortului
14.04.2009, 16:33 21

Unul dintre cele mai longevive mariaje de la Hollywood s-ar putea sfarsi cu unul dintre cele mai scumpe divorturi, dupa ce sotia lui Mel Gibson, cu care acesta a fost casatorit timp de 28 de ani, a inaintat divortul, scrie publicatia The Times.

Robyn Gibson ar putea primi jumatate din averea actorului principal al filmului “Braveheart”, estimata la 900 mil. dolari (682 mil. euro), dupa ce a invocat diferentele ireconciliabile drept cauza a divortului la Curtea Superioara din Los Angeles unde a depus actele in vederea separarii legale.

Ea doreste de asemenea sa primeasca pensie de intretinere si sprijin in achitarea cheltuielilor de judecata de la actorul australian in varsta de 53 de ani, pe care l-a cunoscut inainte ca acesta sa ajunga un star la Hollywood, odata cu aparitia sa in filmul “Mad Max”.

Desi legea din California este posibil sa ii dea castig de cauza lui Robyn, aceasta putand sa primeasca jumatate din averea cuplului, Gibson, care a raspuns cererii de divort a sotiei sale, nu doreste sa plateasca pensie de intretinere acesteia si vrea ca cheltuielile de judecata sa fie achitate din bunurile comune ale cuplului.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO