ZF 24

NEPI a deschis mallul Galaţi Shopping City. Printre chiriaşi, Carrefour, H&M sau C&A

NEPI a deschis mallul Galaţi Shopping City. Printre...

Autor: Cristi Moga

21.11.2013, 20:07 2233

Fondul sud-african de investiţii NEPI a deschis ieri proiectul Galaţi Shopping City cu o suprafaţă închiriabilă de circa 27.000 de metri pătraţi, la doar şase luni de la începerea lucrărilor.  Reprezentanţii NEPI afirmă că „şase luni a durat ridicarea şi finalizarea mallului, un record al construcţiilor de acest tip pe piaţa românească“, şi dezvăluie numele celor mai importanţi chiriaşi, precum Carrefour, H&M, C&A, Deichmann, New Yorker, Altex, Intersport, Leonardo, Reserved, Domo, CCC, Puma, Killtec sau Flanco.

Cei mai importanţi retaileri de fashion din mixul de chiriaşi, şi anume H&M şi C& A, vor avea magazinele operaţionale în decurs de câteva zile. În cadrul proiectului au fost create circa 1.150 de noi locuri de muncă, potrivit informaţiilor NEPI, 241 dintre angajaţi urmând să lucreze în cadrul hipermarketului Carrefour.

NEPI mai deţine centre comerciale în Brăila, Ploieşti, Piteşti, Deva şi Turnu Severin, iar prin proiectul de la Galaţi ajunge la un portofoliu de peste 200.000 de metri pătraţi, ameninţând poziţia lui Iulian Dascălu, cel mai mare dezvoltator de centre comerciale de pe piaţa locală.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO