ZF 24

Nilaş, BT Securities: Modul de informare şi formatul ZF a atras mulţi investitori pe piaţa de capital

Nilaş, BT Securities: Modul de informare şi formatul ZF...

Autor: Andrei Cîrchelan, Andreea Neferu,

18.11.2013, 10:20 146

Rares Nilaş, directorul general al societaţii de brokeraj BT Securities, spune ca Ziarul Financiar a reprezentat în cei 15 ani un model de informare pentru brokeri dar şi pentru clienţi.

“Cei de la Ziarul Financiar sunt colegii noştri, care au fost alaturi de noi pe parcursul a 15 ani în dezvoltarea pieţei de capital din România. ZF a constituit pentru mulţi dintre noi un model de informare pentru clienţi şi brokeri. A reprezentat un instrument important în educarea publicului şI a investitorilor din piaţa de capital. De 15 ani când exista, ZF şi-a menţinut modul corect de informare a publicului, necazând în partizanatul politic al altor publicaţii. Aparitia ZF a reprezentat un moment de cotitura în presa scrisa, în special economica, care la momentul respectiv nu prea exista. Modul de informare şi formatul a atras mulţi investitori pe piaţa de capital”, a declarat Nilaş în deschiderea oficiala a şedinţei de tranzacţionare a Bursei de Valori Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO