ZF 24

Orange şi Vodafone au renunţat la brandul “Ovidiu” pentru firma prin care îşi dezvoltă în comun reţelele

Orange şi Vodafone au renunţat la brandul “Ovidiu”...

Autor: Adrian Seceleanu

03.04.2014, 19:26 11871

Orange şi Vodafone, cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, au renunţat la “Ovidiu Telecommunications” - numele ciudat pe care îl selectaseră pentru compania prin intermediul căreia îşi vor dezvolta în comun reţelele în următorii 16 ani, noul nume fiind Netgrid Telecom, potrivit datelor disponibile în Monitorul Oficial şi la Ministerul Finanţelor Publice.

“Subscrisele, Orange Romania, reprezentată legal de Jean-Francois Fallacher în calitate de Director Executiv şi Vodafone România, reprezentată legal de Till Streichert şi Florina Tănase, deţinând împreună 100% capitalul social al Ovidiu
Telecommunications - S.R.L., au hotarat cu unanimitate după cum urmează: aprobă modificarea denumirii societăţii din Ovidiu Telecommunications - S.R.L. în NETGRID TELECOM - S.R.L.”, potrivit unui document publicat de firmă în Monitorul Oficial.

Pe de altă parte acţionarii au împuternicit două persoane să facă înregistrări în numele firmei la Registrul Comerţului, pe Gabriel Vasii şi Sergiu Creţu “şi / sau orice alt avocat al Ţucă Zbârcea & Asociaţii”, conform sursei citate.

Acordul dintre Orange şi Vodafone, semnat anul trecut, prevede dezvoltarea în comun a reţelelor pe o perioadă de 16 ani, perioadă în care operatorii ar putea obţine economii de zeci de milioane de euro, potrivit estimărilor de pe piaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO