ZF 24

Ovidiu Buluc, Farmexim: Ne-am revazut estimarile pentru acest an, iar in 2009 luam in calcul doua variante de buget din cauza cursului

09.10.2008, 19:30 16

Omul de afaceri Ovidiu Buluc, care controleaza distribuitorul de medicamente Farmexim, cu afaceri de aproape 150 mil. euro anul trecut, a decis in trimestrul al treilea din acest an sa restructureze compania, pentru a recupera din pierderile de 6 mil. lei (1,6 mil. euro) raportate in primele sase luni. Procesul a inclus disponibilizari, dar si inchiderea unui depozit.

"In primele sase luni am inregistrat o crestere de 42% a vanzarilor si o pierdere de 6 milioane de lei. Niciodata nu am fost in situatia de a avea pierderi si din operational si din financiar", a motivat Buluc decizia de revizuire a strategiei pentru trimestrul trei.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine ce a stabilit conducerea distribuitorului in aceste conditii si din ce cauza jucatorii de pe piata medicamentelor traverseaza o perioada tulbure in prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO