ZF 24

Participanţii la Construct Expo: Vrem să ne prezentăm noile produse în cadrul târgului. E un moment foarte bun pentru a lua pulsul pieţei

Răzvan Marcu, director de marketing  al distribuitorului de utilaje de construcţii Marcom: Motivul principal al participării la Construct Expo îl reprezintă prezentarea celor mai noi modele de echipamente. Sperăm că apetitul clienţilor de utilaje de construcţii va fi unul mare. Marcom, distribuitor de utilaje de construcţii deţinut de familia Marcu, va avea expuse 12 utilaje la Construct Expo, printre care şi cele ale producătorului japonez Komatsu.

Participanţii la Construct Expo

Autor: Andreea Neferu

13.04.2014, 20:00 99

Companiile care participă la ediţia de anul acesta a Construct Expo susţin că piaţa construcţiilor a înregistrat o uşoară scădere în primul trimestru al acestui an, însă speră ca până la sfârşitul anului sectorul să îşi revină. Participanţii la Construct Expo privesc târgul care va avea loc între 10 şi 13 aprilie ca pe o oportunitate de a lua pulsul pieţei, astfel că rezultatele târgului ar putea fi un semnal cu privire la evoluţia pieţei construcţiilor în perioada următoare. De asemenea, expozanţii vor să testeze piaţa cu noile produse pe care le au în portofoliu.

„Motivul principal al participării la Con­struct Expo îl repre­zintă prezentarea celor mai noi modele de echipamente din portofoliul com­paniei. Sperăm că apetitul clienţilor de utilaje de construcţii va fi unul mare“, spune Răzvan Marcu, director de marketing al distribuitorului de utilaje de construcţii Marcom. Compania este controlată de familia Marcu şi va fi prezentă la Construct Expo cu 12 utilaje. Compania a închiriat de altfel unul dintre cele mai mari spaţii la târg, circa 800 de metri pătraţi, potrivit Romexpo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO