ZF 24

PD cere verificarea modului in care s-a luat decizia CNADNR

08.11.2007, 17:56 6

Partidul Democrat a comunicat ca va cere institutiilor abilitate ale statului sa verifice modul in care Ministerul Transporturilor, prin Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi, a luat hotararea ca incepand din 2008 toate drumurile nationale din categoria 1, 2 si 3 sa se construiasca din bitum polimer.

Conform unui comunicat semnat de fostul ministru al Transporturilor, senatorul PD Radu Berceanu, remis astazi agentiei Mediafax, aceasta hotarare face ca bani de la bugetul statului si bani platiti direct de cetatean catre CNADNR prin rovinieta sa fie dirijati catre conturile omului de afaceri Dinu Patriciu.

"Este evidenta implicarea grupului de interese din jurul premierului Tariceanu, avand in vedere ca Dinu Patriciu si-a inaugurat in luna august propria statie de bitum polimer, iar la doua luni Compania de Drumuri, iata, ia decizia in mod unilateral de a construi drumuri doar din materialul produs de firma lui Dinu Patriciu. Adevarata conexiune a grupului de interese cu banii cetateanului este omul numit de Calin Popescu Tariceanu la conducerea CNADNR, Mihai Grecu, fost consilier al primului ministru, tanar marcant al generatiei Chiuariu-Adomnitei", sustine Radu Berceanu.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO