ZF 24

PD-L a strans primul milion de euro pentru independentul Basescu

09.09.2009, 09:44 15

Filialele democrat-liberale au trimis la centru cate 20.000 deeuro, prima transa din cotizatia pentru campania lui TraianBasescu, scrie Gandul. Liderii PD-L spun ca milionul strans inprima saptamana este doar "maruntisul" pentru pornireamotoarelor.

Traian Basescu ar putea candida pentru Cotroceni ca independentsustinut de o platforma politico-civica cladita in jurul PD-L.Democrat-liberalii au rezolvat ultimele probleme legale pentru a-ipermite unui candidat sa concureze pentru Cotroceni sprijinit de unpartid si pentru a avea, astfel, reprezentanti disciplinati intoate sectiile de votare. De asemenea, au dat dispozitie filialelorsa trimită la centru avansul pentru campania lui Basescu: 40.000 deeuro per organizatie, platibili in doua transe. Pana ieri seara,aproape toti liderii locali trimisesera prima transa, astfel incatPD-L a strans primul milion de euro. "Un maruntis", dupa cum seexprimau liderii de la centru, bun sa porneasca motoarelecampaniei, sa cumpere pixuri si brichete promotionale, dar totalinsuficient pentru o campanie prezidentiala care s-ar ridica la40-50 de milioane de euro, dupa cum auzisera cei "de la PSD".Despre cum va candida Basescu in calitate deindependent sustinut de PD-L cititi pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO