ZF 24

Penny Market construieşte un centru logistic de 19 milioane de euro lângă Bacău

Penny Market construieşte un centru logistic de 19...

Autor: Departamentul Economic

09.05.2016, 12:14 479

Centrul logistic din Moldova vizează optimizarea fluxului logistic şi a distribuţiei regionale pentru Penny Market.

"Este un moment foarte important pentru întregul business REWE in România. Proiectul face parte din cadrul strategiei de dezvoltare ale reţelei de distribuţie Penny Market la nivel naţional şi vine în completarea celor două centre existente din oraşele Turda şi Bucureşti. Odată cu inaugurarea centrului logistic din Bacău, vor fi create în primă fază un număr aproximativ de 150 de locuri de muncă permanente", a declarat Daniel Gross, Managing Director REWE România.

Dezvoltat de către KÉSZ Holding Zrt., sucursala Cluj-Napoca, complexul logistic dispune de o suprafaţă totală construită de aproximativ 19,000 m2, o înălţime de 14,5 metri şi de un teren aferent de circa 8 hectare.

Instalaţiile de răcire sunt integrate într-un sistem automat de management prin intermediul căruia vor fi monitorizate constant atât temperaturile interioare, cât şi cele exterioare ale zonei de refrigerare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO