ZF 24

Planurile austriecilor de la Strabag pentru hotelul de cinci stele JW Marriott: finalizează proiectul de renovare a camerelor şi aduc noi chiriaşi lângă Louis Vuitton şi Dolce&Gabbana

Planurile austriecilor de la Strabag pentru hotelul de...

Autor: Mirabela Tiron

07.09.2014, 12:01 633
Gregor Aufhauser, directorul ge­ne­ral al Societăţii Companiilor Hoteliere (SCH) Grand, care administrează hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală, spune că lucrează la proiectul pentru renovarea ca­merelor unităţii şi că se concentrează con­co­mitent pe atragerea în galeria comercială de la parter de noi chiriaşi de lux.
 
„În septembrie vom primi ca noi chiriaşi pe Scavia (brand de bijuterii-n.red.) şi Vionnet (brand de haine - n.red.)”, a spus Aufhauser pentru ZF.
 
La parterul hotelului de cinci stele, a doua mare unitate hotelieră din România, cu 402 camere, mai au magazine branduri precum Louis Vuitton, Escada sau Dolce & Gabbana. Complexul hotelier de cinci stele cuprinde mai multe restaurante, săli de evenimente şi o galerie comercială, The Grand Avenue, situată la parterul hotelului şi este operat de către compania SCH) Grand, care în 2013 a înregistrat o cifră de afa­ceri de 106,2 mil. lei (24 mil. euro), si­mi­la­ră cu cea din 2012. Reno­varea ca­me­relor re­pre­zintă de fapt con­tinuarea unui proiect mai vechi al com­paniei început în 2010, an în care spre exem­plu s-au investit 1,2 mi­l. euro în sălile de eve­ni­mente. Ul­terior au fost mo­der­ni­zate re­cepţia, unul dintre ba­ru­ri şi unul dintre res­tau­rante. Nu a fost sta­bilită încă data la care va începe re­no­va­rea ca­me­relor la Marriott.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO