ZF 24

Primul client Dacia Duster - Presedintele Basescu

Primul client Dacia Duster - Presedintele Basescu
02.03.2010, 13:01 52

Primul client al noului model Dacia, SUV-ul Duster va fipresedintele Traian Basescu, potrivit reprezentantilor Renault -Dacia Romania, livrarea urmand sa aiba loc la inceputul luniiaprilie.

In acelasi timp, vor ajunge la dealerii din reteaua comercialasi primele modele Dacia Duster. Vanzarile regulate vor demara insadupa lansarea comerciala la jumatatea lunii aprilie.

"Vom avea mai intai prezentarea nationala, pe 18 martie, iarapoi, pe 15 aprilie, lansarea comerciala, Ziua Portilor Deschise,in reteaua Dacia, pe 15 aprilie", a declarat Fabrice Cambolive,directorul comercial al Automobile Dacia.

Reprezentantii Automobile Dacia au anuntat ca pretul de pornireal duster este de 10.500 de euro cu TVA inclus pentru versiunea 4x2cu motorizarea 1,6 litri benzina, 105 CP.
Pentru versiunea cu tractiune integrala pretul, pentru motorizarea1,6 litri, 105 CP, in echiparea Ambiance, este de 12.800 deeuro.

Dacia Duster are inclusa in lista de motorizari propulsoarele de1,6 litri benzina de 105 CP, atat cu tractiune integrala cat sitractiune 4X2. Grupul motor de 1,5 litri 85 CP este disponibil doarin varianta de tractiune fata, in timp ce versiunea de 110 CP estedisponibila si pentru tractiunea integrala.

Modulul de tractiune, preluat de la Nissan este operabil in treimoduri: modul Auto permite distribuirea automata a puterii intrepunti, modul Lock blocheaza electronic transmisia 4x4 iar in modul4x2 functioneaza doar transmisia fata.

Echiparile

Vehiculul, cu o masa de 1.250 kg, are o garda la ssol de 210 mmiar unghiurile de atac si de degajare ajung la 30 de grade sirespectiv 36 de grade.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO