ZF 24

Promenada vs. Băneasa: ce plusuri şi minusuri au mallurile care se vor lupta din octombrie pentru banii celor mai bogaţi români

Promenada vs. Băneasa: ce plusuri şi minusuri au...

Autor: Cristi Moga

20.09.2013, 00:08 445

Prin deschiderea, în mai puţin de o lună (pe 17 octombrie), a mallului Promenada, în nor­dul Capitalei va începe una dintre cele mai im­portante lupte pentru clienţi din comerţul autoh­ton: austriecii de la Raiffeisen Evolution vor să muşte o felie cât mai mare din cumpă­ră­torii proiectului Bă­neasa, centrul co­mer­cial cu cele mai mari vânzări din Bucureşti şi din ţară, potrivit celor mai recente date.

Cele două proiecte se află la o distanţă de patru kilometri unul de altul, dar o bună parte din bazinul de potenţiali clienţi este comun, iar experienţa ulti­milor ani a arătat că proximitatea a două centre comerciale poate produce scântei.

Situate în nordul Capitalei, unde se află cartiere ca Băneasa, Pipera, Flo­reasca, Dorobanţi sau Kiseleff, în care locuiesc cei mai mulţi oameni bogaţi din România, cele două proiecte îşi vor găsi cel mai probabil locul în piaţă şi vor avea suficienţi clienţi fiecare. În plus, tot aici se află şi cele mai multe clădiri de birouri din Bucureşti, iar în timpul săptămânii acest lucru va avea de asemenea o con­tribuţie importantă pentru restau­rantele şi magazinele din cele două malluri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO