ZF 24

Romtelecom ofera firmelor servicii "Big Brother": supraveghere video, de la 6,5 euro pe luna

24.02.2010, 14:20 387

Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii internet, alansat o solutie de monitorizare video pentru companii, care esteaccesibila la tarife lunare care variaza intre 6,5 si 19,5 europentru fiecare camera video, in functie de duratacontractului.

Tariful cel mai mic, de 6,5 euro pe luna pe camera video, estedisponibil pentru contracte semnate pe 3 ani cu Romtelecom.
Clientii care aleg aceasta solutie platesc doar tarifelementionate, echipamentul (camera video fiind oferita in custodieiar instalarea, cablarea si activarea sunt gratuite pentru un numarnelimitat de camere video. Intretinerea si service-ul suntasigurate de asemenea fara alte costuri, potrivit reprezentantilorRomtelecom.

"BlueCam este o solutie la cheie pe care o oferim companiilorinteresate sa creasca nivelul de siguranta a afacerilor lor, fara anecesita insa o investitie costisitoare in echipamente si aplicatiisoftware," a declarat George Makowski, Director executiv comercial,segment business, Romtelecom.

Clientul poate accesa serviciul BlueCam prin intermediul unuiportal dedicat care ii permite vizionarea si controlul fiecareicamere in parte. Accesabil la adresa www.bluecam.ro de pe uncomputer sau un telefon mobil, portalul permite, prinautentificare, urmarirea centralizata a tuturor echipamentelorinstalate, impartite pe locatii.
Camerele video pot fi controlate de la distanta. Romtelecom nu areacces la fluxul audio/video de pe camerele video.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO