ZF 24

Romtelecom va lansa, pe 22 martie, un nou portofoliu de servicii de acces la Internet

16.03.2010, 12:30 96

Romtelecom va lansa, pe 22 martie, un nou portofoliu de serviciide acces de banda larga la Internet, care va permite clientilortransferuri de date cu viteze cuprinse intre 2 si 100 de Mbps, latarife incepand de la 2,9 euro/luna (fara TVA), informeaza Mediafax Business.

Potrivit datelor Romtelecom, operatorul va simplifica ofertaactuala de servicii de acces de banda larga la Internet si o vagrupa in trei pachete - Surf, Play si Power.

Surf este un abonament destinat clientilor care utilizeazaocazional serviciile de acces la Internet si va permite transferuride date cu viteze de pana la 2 Mbps la tarife incepand de la 2,9euro/luna, fara TVA.

Pentru viteze de transfer cuprinse intre 4 si 50 de Mbps, infunctie de tehnologia utilizata, clientii vor putea sa optezepentru abonamentul Play, ale carui tarife incep de la 4,4euro/luna, fara TVA.

Abonamentul Power este destinat clientilor care utilizeazaintensiv serviciile de acces la Internet, cu nevoi ridicate inprivinta vitezei de transfer a datelor. In functie de tehnologiautilizata, Power va permite abonatilor viteze de transfer cuprinseintre 8 si 100 de Mbps la tarife care pornesc de la 5,9 euro/luna,fara TVA.
Mai multe despre noile oferte ale Romtelecomcititi pe www.mediafax.biz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO