ZF 24

Rosenmayr, executivul strain care a facut cele mai multe achizitii imobiliare in Romania, va parasi conducerea Immoeast

Rosenmayr, executivul strain care a facut cele mai multe achizitii imobiliare in Romania, va parasi coducerea Immoeast
17.02.2010, 10:59 45

Edgar Rosenmayr, executivul Immoeast cu cea mai mare implicarein activitatea fondului austriac pe piata locala, va parasiconsiliul de administratie al companiei la sfarsitul lunii aprilie,se arata intr-un anunt al Immoeast.

"Rosenmayr a coordonat negocierile din 2009 pentru reducerearapida si semnificativa a portofoliului de proiecte pentrudezvoltare, contribuind astfel la o buna administrare a crizei delichiditati a grupului Immofinanz. Dr. Rosenmayr va supervizaproiectele in curs din aria sa de responsabilitate pana lasfarsitul anului", se arata intr-un anunt al Immoeast.

Fondul austriac este in continuare cel mai important proprietarstrain de active imobiliare in Romania, avand in portofoliu treicentre comerciale (Polus Cluj, Euromall Pitesti si Armonia Arad),numeroase imobile de birouri (Victoria Park, S-Park, BucharestCorporate Center, Baneasa Airport Tower sau IRIDE Business Park),precum si alte proiecte in diverse faze de dezvoltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO