ZF 24

Şcoală de cinci zile pentru tinerii care vor să îşi facă un start-up

Şcoală de cinci zile pentru tinerii care vor să îşi...

Autor: Corina Mirea

05.03.2014, 13:09 2225

Tinerii care vor să înveţe ce paşi trebuie să urmeze pentru a-şi înfiinţa o afacere încă de pe băncile facultăţilor pot participa la traininguri de leadership, de comunicare sau de management al echipei organizate în cadrul LEADERS School, un program de cinci zile coordonat de fundaţia Leaders România.

Programul, derulat în perioada 30 martie-5 aprilie, la Predeal, cuprinde cursuri la care tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani vor învăţa de la oameni de business, sportivi, artişti sau care fac parte din domeniul militar, ce presupune a fi un lider. De asemenea, ei vor participa şi la o simulare de business, fiind provocaţi să pornească o afacere “de la zero” în doar 24 de ore.

Printre “trainerii” implicaţi la cea de-a 13 a ediţie a LEADERS School se numără Iulian Stanciu, fondator al eMAG, cel mai mare retailer online IT&C de pe piaţa locală, cu afaceri de 154 mil. euro în 2012, Peter Barta, CEO al Fundaţiei Post-Privatizare sau generalul-maior Nicolae Ciucă, şeful Statului Major al Forţelor Terestre.

Studenţii şi absolvenţii se pot înscrie în programul de cinci zile până pe data de 17 martie pe site-ul fundaţiei.

Anual, Leaders România organizează patru programe de leadership, pe care le absolvă peste 800 de cursanţi. Printre acestea, se numără şi cel dedicat managerilor şi antreprenorilor cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani, ale cărui costuri ajung la  850 de euro pentru o săptămână de studiu şi cel pentru studenţi, proaspăt absolvenţi, masteranzi şi juniori din companii, pentru care există şi 20 de burse (din 60 de locuri disponibile anual) parţiale şi integrale oferite de companii-sponsor ale fundaţiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO