ZF 24

Seful Cosmote Romania preia si conducerea executiva a Zapp

26.11.2009, 14:40 42

Stefanos Theocharopoulos, CEO al Cosmote Romania a preluat siatributiile de Presedinte si CEO al Telemobil SA (Zapp), companie acarei achizitie a fost finalizata in la inceputul acestei luni.Theocharopoulos il inlocuieste astfel in functie pe ChrisBataillard, unul dintre oamenii cheie in istoria dezvoltariiTelemobil.

In acelasi timp, Spyridon Spyropoulos, Director Relatii AfaceriExterne al Cosmote Romania preia si atributiile de COO al Zapp.

Stefanos Theocharopoulos este CEO al Cosmote Romania dinianuarie 2008, iar in cursul anului 2009 a preluat si functia deDirector General al Germanos Telecom Romania. StefanosTheocharopoulos s-a alaturat Grupului OTE in 2002 si detinea, dinanul 2006, pozitia de Director Executiv Business Development alcompaniei OTEGlobe, membra a grupului OTE. Inainte de a se alaturagrupului OTE, Dl. Theocharopoulos a detinut pozitii manageriale incompanii precum O2 Germania, Dutchtone Olanda, Vodafone Grecia,Fujitsu Telecom Research Center Marea Britanie si EricssonHellas/Grecia. El este licentiat al Universitatii Sussex inInginerie Electronica, detinand si o diploma de Master of Sciencein Comunicatii Mobile & Comunicatii prin satelit din parteaUniversitatii din Westminster.

Avand o experienta de peste 36 de ani in industrie, SpyridonSpyropoulos este Director Relatii Afaceri Externe al CosmoteRomania, avand ca principale directii de activitateinterconectarea, roaming-ul si relatia cu autoritatile dereglementare.

Anterior, Spyropoulos a fost Director General al Cosmorom siChief Technical Officer (CTO) in cadrul Romtelecom S.A.

El s-a alaturat Grupului OTE in anul 1975 si a detinutresponsabilitati in domeniul tehnic, interconectare, reglementare,dezvoltare si management. Spyropoulos are o diploma in InginerieMecanica si Electrica, precum si o a doua in Inginerie Civila,amandoua obtinute de la Universitatea Nationala Tehnica dinAtena.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO