ZF 24

Service-urile auto ameninta cu un nou protest maine in fata CSA

21.02.2010, 13:37 17

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente (ASSAI) aanuntat ca intentioneaza sa organizeze maine un miting de protestin fata sediului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA),dupa ce protestul care urma sa aiba loc acum doua saptamani a fostamant din cauza ninsorii.

Service-urile sunt nemultumite de sumele mari pe care sustin cale au de primit de la asiguratorii care vand polite RCA (asigurarede rapsundere civila auto obligatorie), dar si de crestereatarifelor RCA din ultimii cinci ani, despre care afirma ca nu estejustificata.
Mitingul din fata sediului CSA va avea loc maine, intre orele 11 si12, dupa care protestatarii se vor muta in Piata Constitutiei, undevor sta intre orele 13 si 15.

Din ASSAI fac parte circa 400 de service-uri auto, dar asociatianu a facut niciodata public numele membrilor. CSA a precizat de maimulte ori ca nu se implica in stabilirea tarifelor RCA, iar in ceeace priveste datoriile dintre asiguratori si service-uri, Comisia adeclarat in mai multe randuri ca nu poate interveni in relatiilecomerciale ale companiilor de asigurari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO