ZF 24

Singura fabrică de tortilla chips din România se află in judeţul Cluj

Singura fabrică de tortilla chips din România se află...

Autor: Luciana Georgescu

20.06.2014, 11:03 2833

Birocraţia din România reprezintă principalul obstacol pentru antrepronorii români, însă există un număr mare de afaceri care se bucură de succes. Un astfel de exemplu este linia de producţie de tortilla chips a Sam Mills din Cluj, scrie publicaţia locală Bună Ziua Cluj.

Sam Mills, cu o activitate de peste 20 de ani in distributia de produse alimentare a devenit in ultimii ani un important jucator pe piata productiei de produse alimentare sub brandurile Arpis, Prima Pasta, Gold Maya, Smarald, Pasta d’Oro, Mosia Veche din Ardeal si De-ale gurii. Sam Mills a fost pionierul produselor fara gluten in Romania si este singurul producator de ulei de porumb de pe piata romaneasca.

In urma unei investitii de peste 4 milioane de euro, dintre care 2,5 milioane de lei reprezinta fonduri alocate de APDRP, Sam Mills a construit o linie de productie de tortilla chips la Apahida, singura unitate de acest fel din Europa de Est si din Romania.

Citiţi mai multe detalii despre singura fabrică de tortilla chips din România, pe www.bzc.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO