ZF 24

Siveco implementeaza un sistem informatic la centrala nucleara Cernavoda, in valoare de 25 mil. lei

27.01.2008, 16:09 30

Producatorul de solutii informatice Siveco Romania implementeaza un sistem informatic de administrare a activitatilor nucleare la centrala de la Cernavoda, proces care are termen limita in 2011, dupa ce semnat cu Nuclearelectrica un contract in valoare de circa 25 milioane lei (7,5 milioane euro), informeaza Mediafax.

Contractul a fost atribuit companiei Siveco in anul 2005 printr-o licitatie, la care au prezentat oferte sase companii, iar dupa analiza preliminara a solutiilor, au fost selectate trei, conform datelor transmise agentiei MEDIAFAX de Nuclearelectrica.

Documentatia pentru participarea la licitatie a fost cumparata de 18 companii.

Instalarea sistemului se va desfasura in trei faze, prima vizand implementarea modulului de mentenanta si operare, care este operational, in prezent. In aceasta faza, Siveco a furnizat doar aplicatiile software.

A doua faza prevede implementarea unei solutii de afaceri dezvoltata de Siveco cu o companie partenera.

Siveco va asigura mentenanta si service-ul pe toata perioada de derulare a proiectului si, daca este necesar, si dupa instalarea sistemului.

Mai multe stiri pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO