ZF 24

Sorin Mindrutescu, Oracle, noul presedinte al AmCham Romania

30.03.2009, 10:45 105

Directorul general al Oracle Romania este noul presedinte al Camerei de Comert Americane in Romania (AmCham) el inlocuind-o pe Alexandra Gatej, seful companiei Unilever pentru Europa Centrala si de Sud.

In urma alegerilor de la finele saptamanii trecute, Anda Todor (Salans) si Cristian Colteanu (General Electric) au fost numiti vicepresedinti, iar Shahmir Khaliq (Citibank Europe) ocupa pozitia de trezorier.

Din consiliul director mai fac parte Bill Bowman – KPMG, Radu Enache – HP, Manuela Nestor- NNDKP, Marius Persinariu – XEROX, Ionut Simion – PricewaterhouseCoopers, Calin Tatomir – Microsoft si Mihai Tudor – IBM.

Am Cham are peste 300 de membri care au investit in Romania peste 10 mld. dolari.
Organizati a transmis saptamana trecuta Ministerul Finantelor o serie de recomandari pentru sprijinirea mediului de afaceri local printre care se numara plafonarea contributiilor sociale sau revenirea la mecanismul de taxare inversa cu privire la plata TVA.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO