ZF 24

Sportivii români, cu portdrapelul Sandra Izbaşa, au defilat la ceremonia de închidere a JO

Autor: Leila Bolat

13.08.2012, 09:17 442

Mai întâi au intrat în arenă cei 204 de sportivi care au purtat steagurile ţărilor lor, în timp ce ceilalţi participanţi au pătruns în Stadionul Olimpic din tribune, venind printre spectatori.

România a fost reprezentată la JO de 103 sportivi din 15 discipline şi a încheiat competiţia pe locul 27 în clasamentul pe naţiuni, cu nouă medalii: aur - Alin Moldoveanu (tir) şi Sandra Izbaşa (sărituri); argint - Alina Dumitru, Corina Căprioriu (ambele judo), Roxana Cocoş (haltere), echipa masculină de sabie, Cătălina Ponor (sol); bronz - echipa feminină de gimnastică şi Răzvan Martin (haltere).

La ceremonia de deschidere de la Londra, portdrapelul României a fost tenismanul Horia Tecău.

Sportivii români medaliaţi la Jocurile Olimpice, conducerea COSR şi componenţii delegaţiei României care au evoluat în ultimele zile la Olimpiadă vor reveni, luni, în ţară, cu o cursă Tarom programată să aterizeze la ora 13.40, pe Aeroportul Henri Coandă. Olimpicii vor fi primiţi la Salonul Prezidenţial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO