ZF 24

Tariceanu: Vosganian a gresit atunci cand a a anuntat un interimatul

11.04.2007, 16:11 10

Premierul Calin Popescu Tariceanu a apreciat ca ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a gresit atunci cand a anuntat ca va propune o perioada de interimat de 60 zile pana la definitivarea noii structuri a ministerului.

Intrebat de presa, la sfarsitul sedintei de miercuri a Guvernului, cum comenteaza faptul ca ministrul Vosganian a cerut un termen de 60 pentru restructurarea ministerului, Tariceanu a raspuns zambind: "A gresit".

Ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, a propus marti, o perioada de interimat de 60 de zile pana la definitivarea organizarii ministerului pe care il conduce, rezultat in urma comasarii Ministerului Finantelor si Ministerului Economiei.

Conducerea institutiei va fi asigurata de cei sapte secretari de stat din cele doua ministere reunite, a afirmat Vosganian intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu, in prezent secretar de stat. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO