ZF 24

Timiş: Grindeanu, aşteptat de câteva sute de susţinători, care au scadat ”Jos, Dragnea”

Timiş: Grindeanu, aşteptat de câteva sute de...

Autor: Departamentul Corespondenţi

17.06.2017, 13:51 522

”Am venit azi acasă pentru că am vrut să văd dacă în Timişoara, Banat, mai există oameni cărora nu le e frică. I-am cerut lui Dragnea să ne spună, să garanteze în faţa partidului că această aventură nu va face ca PSD să piardă guvernarea. Nu a putut. Acest lucru e bătaie de joc la adresa tuturor”, le-a spus Grindeanu celor strânşi în faţa sediului PSD Timiş.

Susţinătorii care au venit din Caraş Severin şi mai multe localităţi din Timiş şi au scandat ”Grindeanu, premier” şi ”Jos Dragnea”.

Premierul a spus din nou că îi cere lui Liviu Dragnea să convoace un Congres în partid. ”Cel care fuge de oameni nu are cum să fie preşedinte, de asta i-am cerut demisia”, a declarat şeful Executivului.

Sorin Grindeanu îşi caută susţinere în organizaţiile locale pentru a rămâne la Palatul Victoria. Organizaţia din Timş, acolo unde a fost şi lider până la excludere, a anunţat deja că este de partea premierului. PSD Timiş are 4 deputaţi şi 2 senatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO