ZF 24

Timiş:Peste 500 de candidaţi au absentat la prima probă scrisă de la bacalaureat; alţi doi-eliminaţi

Autor: Pacala Dana, Liliana Iedu

01.07.2013, 14:28 62

Peste 500 de absolvenţi de liceu din judeţul Timiş au absentat, luni, la prima probă scrisă a examenului de bacalaureat, cea la limba şi literatura română, iar alţi doi au fost eliminaţi din examen deoarece aveau la ei telefoane mobile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Subiectele de la bac la română

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, 516 absolvenţi de liceu au fost absenţi la prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat, iar alţi doi au fost eliminaţi întrucât aveau la ei telefoane mobile, în sala de examen.

La sesiunea de vară a examenului de bacalaureat, în Timiş s-au înscris 5.912 candidaţi, dintre care 4.717 sunt absolvenţi din promoţia curentă, iar 1.195 din promoţiile anterioare.

Toate centrele de examen au fost dotate cu camere video şi audio de supraveghere. Camerele video au fost amplasate în sălile de examen, precum şi în spaţiile de preluare şi multiplicare a subiectelor.

Prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an se desfăşoară în 19 centre de examen din judeţul Timiş, din care 13 sunt în Timişoara, două în Lugoj şi câte unul în Deta, Sânnicolau Mare, Jimbolia şi Făget.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO