ZF 24

Topul celor mai citite articole de săptămâna aceasta

Topul celor mai citite articole de săptămâna aceasta
25.04.2014, 16:43 241

1. Reţelele de comerţ modern au peste 50 de hectare de depozite. Kaufland şi Lidl au depozite mai mari decât companiile de profil

Cele 12 reţele de comerţ modern din România deţin - în proprietate sau în chirie pe termen lung - depozite logistice cu o suprafaţă totală de peste 50 de hectare, echivalentul a 50 de hipermarketuri de mari dimensiuni; Kaufland, liderul comerţului modern local după cifra de afaceri, are singur depozite logistice de 190.000 mp, respectiv o treime din totalul deţinut de toate reţelele.

2. Cum arată maşina cu care un român a uimit la Show-ul Auto de la New York. Galerie FOTO

Una dintre atracţiile principale ale Show-ul Auto de la New York de anul acesta a fost un Ford Torino classic, din 1971, al cărui design a fost creat de Ioan Florea, un român care a folosit o imprimantă 3D pentru a-şi crea capodopera, scrie Mashable.

3. România este în FALIMENT nedeclarat .... (OPINIE PRIMITĂ LA REDACŢIE: VALERIAN LEUCUŢĂ)

Conform articolelor Ziarului Financiar in perioada 01 ian 2013 ~ feb 2014 Guvernul Romaniei a luat imprumut suma imensa de aprox.  17 MILIARDE Euro . Acesti bani au fost imprumutati de la banci ( nu de la FMI ) pentru ca salariile si pensiile sa se poata achita si pentru ca sa se rostogoleasca datoriile anterioare.

4. Câţi bani trebuie să pună deoparte în fiecare lună un român pentru a avea o pensie de 1.000 de euro. "Economisirea trebuie să înceapă de la vârste tinere, 20 sau 25 de ani"

Cu cât o persoană începe să economisească mai devreme, cu atât efortul necesar pentru a strânge o anumită sumă la vârsta pensionării se reduce substanţial.

5. Arabia Saudită construieşte cea mai înaltă clădire din lume. Cum va arăta turnul de 1 kilometru. Galerie FOTO

Arabia Saudită construieşte cea mai înaltă clădire din lume, Kindgom Tower, care odată finalizată va surclasa cu 173 de metri cel mai înalt zgârie-nori existent, Khalifa Tower din Dubai, scrie Mashable.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO